Formulier velden mappen(integreren) met Atabase Suite zaakysteem

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Di, 11 Jul, 2023 om 10:37 AM op Mark Duijkers

TABLE OF CONTENTS

Zoek een formulier op en open deze

Klik op Open de formulier Editor

Klik op het tandwiel  om het instellingen scherm te openen

Koppelen met zaaksysteem

Klik op het tabblad Koppeling

Vind aan of de inhoud van het formulier een nieuwe zaak moet worden of wordt aangevuld bij een bestaande zaak.

Kies vervolgens bij zaaktype het zaaktype waarbij het formulier hoort.

Mapping met velden

Begin vanuit de formulier Editor

Klik op het icoonlinks boven het formulier.

Klik achterop de regel op Selecteer veld om een veld binnen het zaakproces te vullen.

Het formulier veld is dan gekoppeld aan het veld in het zaakproces

Druk nu nog op het save icoon om op te slaan.

Wanneer je nu het formulier publiceert en doorloopt wordt een zaak aangemaakt in het zaaksysteem.