Datalijst verwijderen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Ma, 4 Dec, 2023 om 4:48 PM op Mark Duijkers

Het verwijderen van een object heeft geen invloed op de zaak waaraan het object is gekoppeld. Wel heeft het invloed op een eventueele gekoppeld object of nieuwe zaken waarin het object gekoppeld moet worden.

Ga vanuit de navigatie naar Datalijsten

Ga in het linkerdeel van het scherm naar Objecten en klik op Datalijsten

Open een datalijst naar keuze.

Klik in het linkerdeel van het scherm op de pruillenbak.

Je krijg eerst nog de vraag of je de datalijst wilt verwijderen. Om de lijst te verwijderen klik je op Ja, Verwijderen