Release 15 februari 2024

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Mon, 25 Mar 2024 om 11:52 AM op Mark Duijkers

Update voor Digitale formulieren en Zaaksysteem

Zaaksysteem

Features

• Het starten van een formulier in het zaaksysteem hebben we gewijzigd zodat het embedded wordt getoond in de pagina. Je kan ook nog op rechtermuisknop klikken als je het in een nieuw venster wilt openen.

Bug fixes

• Het exporteren van een widget ging niet goed. Dit is opgelost.

Digitale formulieren/Portaal

Features

• Logboek van een formulier uitgebreid met:
    • Vastleggen als een concept wordt opgeslagen (later hervatten)
    • Na verzenden vastleggen dat er een zaak is aangemaakt met daarbij vermeld het zaaknummer

Bug fixes

• Het KVK veld is gewijzigd in KVK Nummer bij de invoervelden. Er zit een  standaard validatie op van 8 of 12 karakters (voor KVK of  Vestigingsnummer).
  • De tekst uitlijning is weer werkend gemaakt bij de Formulier instellingen op het ‘Koppelingen’ tabblad.