Release 18 Juli

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Wo, 17 Jul om 3:36 PM op Mark Duijkers

Release heeft betrekking op de volgende product(en): CRM, Cases en Manager.

TABLE OF CONTENTS

CRM

Features

Datalijsten zijn nu beschikbaar als veldtype in een herhalendegroep. Je kunt hier ook het label aanpassen en een eentiteittype kiezen, kies je geen entiteit dan zijn alle beschikbaar.

Manager

Features

Datalijst(en)

• Het veldtype ‘bestand’ in Manager (Accounts), is nu opgesplitst in drie verschillende types. Er is nu een specifiek veld voor afbeelding, het is alleen mogelijk om een afbeelding te uploaden van het type afbeelding (bijv. JPG of PNG). Het volgende veld wat is toegevoegd is ‘bestand’, hierin is het mogelijk om een bestand te uploaden. Het laatste veld wat is toegevoegd is ‘bestanden’, met dit type is het mogelijk om meerdere bestanden te uploaden en te tonen. Het is nu ook mogelijk om afbeeldingen in het upload kader te slepen.

• Het nu ook mogelijk om de volgorde van de filters te bepalen van een datalijst.

Cases

Features

• In Cases is het ook mogelijk om een datalijst te gebruiken in een herhalende groep, zoals dit ook kan in CRM. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere datalijsten te gebruiken in een herhalende groep, ‘Datalijsten’.
  • Via een automatiseringsregel kun je nu een betrokken koppelen aan een zaak, de betrokken dient van het type gebruker of gebruikersgroep te zijn. Zo kun je automatisch een behandelaar toewijzen op basis van een gegeven.