Release notes 29 Augustus

Gemaakt door Timo van Veen, Gewijzigd op Do, 29 Aug om 9:17 AM op Daniël Rutten

Release heeft betrekking op de volgende product(en): Cases en Forms.

Let op: deze release notes kunnen nog worden bijgewerkt. Genoemde updates kunnen nog uit de release worden gehaald.

INHOUDSOPGAVE

Cases

Features

• Bij een zaaktype kan je nu standaard een of meerdere gebruikersgroepen koppelen. In het menu zie je (afhankelijk van je gebruikersgroep) alleen zaaktypen waartoe je bent geautoriseerd. Koppel je geen gebruikersgroep is het voor iedereen zichtbaar. Wil je dat een zaaktype (bijv. deelzaak) voor niemand zichtbaar is in het menu maak dan een aparte gebruikersgroep aan waar geen gebruikers aan gekoppeld zijn en koppel die gebruikersgroep aan de zaaktypen die je niet wilt tonen in het menu.

• Bij de informatie van een zaak hebben we standaard drie datumvelden toegevoegd:
    1. Aangemaakt op
    2. Gewijzigd op
    3. en Afgerond op

Fixes

• In de zaak-informatie kon je een aan de zaak toegekende gebruikersgroep niet verwijderen. Dit is opgelost.

Forms

Features

• Bij een Herhalend veld kan je instellen of je een titel met nummer wilt gebruiken voor elke herhaling("{iteration}"). Bijvoorbeeld Kind 1, Kind 2, etc.

In een herhalend veld voeg je een veld ‘Titel’ toe. In de label van dit veld kan je een functie:

"{iteration}" selecteren die automatisch een nummer toevoegt.