Release notes 22 Augustus

Gemaakt door Timo van Veen, Gewijzigd op Di, 20 Aug om 5:41 PM op Timo van Veen

Release heeft betrekking op de volgende product(en): Cases en Forms.

Let op: deze release notes kunnen nog worden bijgewerkt. Genoemde updates kunnen nog uit de release worden gehaald.

INHOUDSOPGAVE

Cases

Features

• In het actiegedeelte van de automatiseringen kunnen nu alle typen velden worden gekozen om gevuld/bewerkt te worden. (Dit geldt alleen nog niet voor de tekst-met-opmaak-velden).

• In het trigger gedeelte van de automatiseringen is vanaf nu de trigger: "Nieuwe Zaak" beschikbaar. Nadat een zaak binnen is gekomen en alle informatie volledig is geland, incl. mapping en bestanden, wordt de automatisering met de trigger: "Nieuw Zaak" gestart!

• In de overzichten van de zaken en de datalijsten is een nieuw filter toegevoegd. Dit filter stelt de gebruiker in staat om op periode te filteren. Alle aangemaakte en/of afgeronde zaken kunnen binnen een bepaalde periode worden opgezocht.

• We hebben binnen de zaak-instellingen, zowel als in de instellingen van de digitale formulieren voor het ‘Geld’-veld een aantal nieuwe formatteringsopties toegevoegd. De formattering wordt gebruikt in de samenvattingen van de formulieren en in de zaken.

Bug fixes

• Bij het toevoegen van een document uit een andere zaak kon worden gefilterd op gerelateerde en op deelzaken.Voorheen sloten deze opties elkaar uit. Dit is nu opgelost. Ook als je beide vinkjes aanzet zie je gerelateerde, zowel als deelzaken van de zaak waar je het document aan wil toevoegen. Voorheen zag je bij twee gezette vinkjes geen zaken meer.

Forms

Changes

• Uit veiligheidsoverwegingen hebben we de optie om een formulier via een Iframe te kunnen delen verwijderd. Een veiliger alternatief is om het formulier te embedden in een website. Als je nog gebruikt maakt van een Iframe dan kan dit worden vervangen door de embed code. Onze support medewerkers kunnen u desgewenst hierbij ondersteunen als dat nodig is.