Release notes 3 Oktober

Gemaakt door Timo van Veen, Gewijzigd op Wo, 2 Okt om 5:06 PM op Timo van Veen

Release heeft betrekking op de volgende product(en): Zaken, Formulieren en CRM.

Let op: deze release notes kunnen nog worden bijgewerkt. Genoemde updates kunnen nog uit de release worden gehaald.

INHOUDSOPGAVE

Zaken

Features

• Vanaf nu is het mogelijk om bij de automatiseringen een actie met de naam "Bericht Versturen" in te stellen. Hiermee kunnen berichten, op basis van vooraf ingestelde sjablonen, te versturen.

• In de sjablonen zijn vanaf nu het zaaknummer en andere systeem/basis zaakinformatie beschikbaar als variabelen.

• In de sjablonen kun je vanaf nu verschillende lay-outs gebruiken om datums te tonen.

• De mogelijkheid om gebruikersgroepen toe te wijzen aan een taak is toegevoegd.

• In de communicatie van een zaak kan je nu bij het toevoegen van een nieuw bericht een sjabloon kiezen.

Formulieren

Features

• Je kan bij een datalijst instellen wat de vooringevulde waarde wordt bij zowel datalijst enkelvoudige als bij meervoudige keuze, zodat dit de standaardwaarde bij gebruik van de datalijst in de formulieren wordt.

• In de ‘Mapping mode’ in een formulier is het nu ook mogelijk om bestand(en) te kunnen koppelen aan een document in een zaak. Er is bij de Details een nieuw veld ‘Bestandsnaam’ toegevoegd. Dit is de naam die wordt gebruikt.

CRM

Features

• Een gebruiker die geen toegang heeft op CRM kan vanaf nu in de zaken wel de gekoppelde entiteit inzien.

• " Projecten"  is toegevoegd als nieuwe menu optie in CRM. In een project kan je entiteiten toevoegen waarna je een bulk actie kan uitvoeren. De actie die we hebben toegevoegd is het kunnen activeren van portaalgebruikers.