Release 18 april 2024

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Do, 18 Apr om 6:16 PM op Inger Koffijberg

Release heeft betrekking op de volgende producten: Portaal, Forms, Finance, Cases, Manager

INHOUDSOPGAVE

Portaal

Features

• Wijziging van de volgorde in het 'My Portal' menu.

Forms

Features

• De knop 'Bekijk formulier' opent het formulier nu in een nieuw tabblad.
  • Herhalende velden in zaaksysteem toegevoegd zodat je in een groep met velden er een herhalende groep van kan maken. Je kan vanuit een Formulier nu ook velden mappen en doorsturen naar het zaaksysteem.

Bugs

• De knop 'Bekijk formulier' opende de preview in plaats van het echte formulier, dit is opgelost.

Finance

Features

• Het is nu mogelijk om een maximaal aantal uur in te stellen voor het boeken van tijd.
  • Bij Facturatie per project is er een menu toegevoegd waarin je kan kiezen voor:
    • Tarieven bijwerken
    • OHW export

Cases

Features

• Bij een deelzaak kan je een pre -en postfix en volgnummer instellen, zoals:

Verg20240001-Deelzaak1, Verg20240001-Deelzaak2, etc.

• Bij het toevoegen van document wordt niet meer standaard de groep ‘Overig’ getoond. De + knop is verplaatst naar rechts bovenin. Als je hier op + klikt wordt een document toegevoegd aan de groep Overig.

Wil je niet de groep Overig gebruiken richt dan bij je zaaktype verschillende documentgroepen in waar een gebruiker een document aan kan toevoegen.

Manager

Features

• Het is nu mogelijk om binnen een datalijst kolommen te sorteren.
  • Herhalende velden in zaaksysteem toegevoegd zodat je in een groep met velden er een herhalende groep van kan maken. Je kan vanuit een Formulier nu ook velden mappen en doorsturen naar het zaaksysteem.