Release 11 april 2024

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Do, 11 Apr om 3:00 PM op Mark Duijkers

Release heeft betrekking op de volgende producten: Zaaksysteem, CRM en Portaal

Zaaksysteem

Features

• Weergave gebruikers profiel aangepast. De gebruikersnaam is rechtboven in het scherm weggehaald van de ingelogede gebruiker, enkel wordt nog zijn gebruikersprofiel icoon getoond.
  • De permissie zaakdetails aanpassen om informatie/zaaktype te wijzigen van een zaak is toegevoegd. Dit betekend dat enkel rollen met die permissie de informatie van een zaak mogen aanpassen.

Vink bij een rol de permissie zaakdetails aanpassen aan. Te vinden onder de rollen in de beheeracties.

De gebruiker met de rol kan daarna het informatie scherm aanpassen en bijvoorbeeld het zaaktype wijzigen.

• Wanneer een CRM entiteit gekoppeld is aan een zaak, en de entiteit data wordt aangepast kan de gebruiker ervoor kiezen om de gegevens bij te werken in het zaaksysteem. Hiervoor vind je een knop onderzoek beheer > informatie

CRM

Features

• Het is mogelijk om bij een CRM entiteit aan te geven wat de voorkeur taal is. Ook is het mogelijk om een internationaal adres toe te voegen bij een entiteit.

Portaal

Features

• Als een zaak gekoppeld is aan een entiteit in het zaaksysteem, kan deze entiteit de zaak zien in het Portaal onder ‘Mijn zaken’.