Release 6 Juni 2024

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Di, 4 Jun om 4:27 PM op Inger Koffijberg

Release heeft betrekking op de volgende product(en): CRM en Cases.

Let op: deze release notes kunnen nog worden bijgewerkt. Genoemde updates kunnen nog uit de release worden gehaald.

INHOUDSOPGAVE

Cases

Features

• Datalijsten kunnen nu openbaar beschikbaar gemaakt worden.

Er is een optie toegevoegd om datalijsten publiekelijk toegankelijk te maken. Dit kan via embedding of via een API worden geïntegreerd in een website.

Bugs

• Het was niet mogelijk om op de bestandsnaam te klikken om het document te openen in de Werkzaamheden pagina van een zaak. Dit is opgelost.

CRM

Features

• Herhalende groepen zijn nu beschikbaar bij entiteittype velden.

Bij het aanmaken van een nieuwe groep met velden voor een entiteit kan je kiezen om de groep ‘Herhalend’ te maken.