Release 19 januari 2024

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Ma, 25 Mrt om 11:49 AM op Mark Duijkers

Update voor Digitale formulieren, Zaaksysteem en Manager/Mijn Portaal

Zaaksysteem

Features

• Sjabloon verbeteringen doorgevoerd.
    1. Kolombreedte tabel is nu aanpasbaar
    2. Afbeelding grootte is nu aanpasbaar
    3. Koptekst -en voettekst in een sjabloon type Word wordt weer getoond.
  • In het overzicht van je zaken kan je nu ook filteren op een ‘Gebruiker’.  Hierdoor kan je ongeacht de betrokkenheid snel inzicht krijgen welke zaken aan een specifieke gebruiker gekoppeld zijn.
  • Je kan bij de velden die je toont bij de informatie van een zaak nu ook een datalijst gebruiken.

• Je kan een veld toevoegen, een datalijst kiezen en daaruit een waarde kiezen die je wilt tonen.

• Er is bij de zaaktype 'automatiseringen' de optie toegevoegd om op ‘Huidige status’ een conditie te kunnen plaatsen. Je kan nu automatiseringen zetten op:

• Initiële status
    • Huidige status (new)
    • Einde status
    • Vorige status
    • Volgende status

Bug fixes

• Als je een email verstuurd naar een betrokkene waarbij geen emailadres  is ingevuld kreeg je een error maar was niet duidelijk wat het probleem  was. We hebben de validatietekst hierop verbeterd zodat voor de gebruiker duidelijk is dat er geen emailadres aanwezig is en de email  niet verzonden kan worden.
  • In een sjabloon werden lege variabelen getoond en niet vervangen bijv.  {{Aanvrager Tussenvoegsel}}. Er is een ‘Debug’ knop toegevoegd  waarmee je dit aan -of uit kan zetten.
  • Schemen om een betrokkene toe te voegen bij een zaak zijn consistent gemaakt.

Digitale formulieren

Features

• De auto complete voldoet nu aan de WCAG 2.2 richtlijnen.
  • Het is nu mogelijk om een hyperlink in een stuk tekst te plaatsen. Dit  werkt nu ook direct voor een telefoonnummer of e-mailadres.

Bug fixes

• Kalender element op laatste regel valt niet meer buiten het scherm.
  • Hotfix productie op 16-1-2024

[Object] werd getoond in de Logica op een veld in plaats van de waarde van dat keuzeveld.

Mijn Portaal

Features

• Paar WCAG verbeteringen doorgevoerd voor richtlijn;
    • 1.1.1 Non-tekstual content
    • 2.4.2 Page title
    • 2.4.6 Heading and label

Finance

Features

• Cliënten overzicht → Filter op bedrijf toegevoegd.
  • Project overzicht → Filter op kostenplaats en kostendrager.

• Cliënten overzicht - als je een bedrijf opent is het eerst geopende tabblad voortaan Informatie

• Kostenplaats en kostendrager toegevoegd aan excel export.

Bug fixes

• Hotfix productie op 16-1-2024.

Work schedules (Roosters) waren incorrect met even en oneven weken.