Release 24 Januari 2024

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Mon, 25 Mar 2024 om 11:50 AM op Mark Duijkers

Update voor Digitale formulieren, Zaaksysteem, Finance en Manager/Mijn Portaal

DIGITALE FORMULIEREN

• Extra optie voor het toevoegen van domein waarin de embedded versie getoond mag worden, dit gebeurt doormiddel van een CSP header.

Bug fixes

• Als je een formule veld gebruikt kon je maar 1 variabele selecteren uit de dropdown. Dit hebben we aangepast zodat je 1 of meerdere variabelen kunt aanklikken uit de dropdown lijst
  • De HTML Headings 1,2,3 werden niet goed visueel weergegeven in een formulier.
  • Verbetering doorgevoerd in de weergave van checkboxes in een datalijst

FINANCE

• Het filter voor Bedrijf en Afdeling is op verschillende pagina's toegevoegd

Bug fixes

• Diverse kleine verbeteringen doorgevoerd (o.a. CRM clienten email kunnen legen, CRM projecten statistieken kaart, diverse facturatie punten)

ZAAKSYSTEEM

Bug fixes

• Het was niet altijd duidelijk waar je moest klikken in een sjabloon om tekst in te voeren. Als je nu een nieuw sjabloon aanmaakt wordt de focus van de cursor in de start van het document geplaatst zodat je direct kan starten met invoeren.
  • De integratie met Sharepoint is uitgebreid zodat je meerdere bestandslocaties kan kiezen om documenten in een zaak op te kunnen slaan. Te vinden onder de document bij het zaaktype beheer
  • In het dashboard Mijn Zaken zag je ook zaken die de eindstatus hebben bereikt.
  • In Sjablonen werd in een tabel de tekst niet correct uitgelijnd.

MANAGER

• Datalijst exporteren. Nadat je op export klikt kan je het bestand downloaden onder Mijn Exports.

Bug fixes

• Het selecteren van een rij in een datalijst hebben we verbeterd. Je kan op de hele rij klikken om het te selecteren en de knop ‘Koppelen' wordt dan actief. Het samenvattingsscherm is verwijderd.