Release 13 Juni 2024

Gemaakt door Timo van Veen, Gewijzigd op Wo, 12 Jun om 1:44 PM op Timo van Veen

Release heeft betrekking op de volgende product(en): Cases.


Let op: deze release notes kunnen nog worden bijgewerkt. Genoemde updates kunnen nog uit de release worden gehaald.


INHOUDSOPGAVE

Cases

Features

  • Sjablonen:
    Het is mogelijk gemaakt om, taakgroep overkoepelend, alle gewenste taken te tonen in de sjablonen middels lusblok-variabelen. Een lusblok-variabele is een informatiegedeelte dat je in een sjabloon kunt instellen en die meerdere elementen uit de informatie van een zaak tegelijk in een sjabloon kan doen tonen. Een lusblok haalt dus direct alle eenheden op van een bepaalde variabele. Het onderstaande voorbeeld in een sjabloon geeft dus alle bestandsnamen van de documenten in een zaak weer in (bijvoorbeeld) de mail die op dit sjabloon gebaseerd is.
    Taken vallen altijd onder een groep; een takenlijst. Je kunt vanaf nu niet alleen alle taken van een bepaalde takenlijst tonen middels een lusblok, maar je kunt er ook voor kiezen om alle taken (ongeacht de takenlijst waar ze onder vallen) te tonen. 


  • Werkzaamhedenscherm:
    In Werkzaamheden worden de kopteksten getoond zodat duidelijk is waar een bepaald veld of taak bij hoort.


Bug fixes

  • Als je geen doorlooptijd had ingesteld bij een zaaktype werd automatisch de doorlooptijd op 1 dag gezet. Dit is aangepast waardoor er geen einddatum meer wordt ingevuld als je dat niet hebt ingericht.

LET OP:

Als je geen doorlooptijd hebt ingericht in een zaaktype dan zal er bij elke nieuwe zaak geen einddatum meer gevuld worden. Bij de inrichting van het zaaktype kan je controleren of er een doorlooptijd is ingericht. Mocht dit niet zo zijn dan zal er na de release dus geen einddatum meer worden getoond bij nieuwe zaken.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren