Release 25 april 2024

Gemaakt door Inger Koffijberg, Gewijzigd op Thu, 25 Apr 2024 om 03:24 PM op Inger Koffijberg

Release heeft betrekking op de volgende producten: Cases, CRM, Forms. Let op: deze release notes kunnen nog bijgewerkt worden.


INHOUDSOPGAVE


Cases

Features

 • Je kan in een sjabloon nu ook herhalende velden gebruiken in een ‘lusblok’. Hiermee is mogelijk om alle bijvoorbeeld alle betrokken uit een zaak te te tonen

 • Er zijn meerdere triggers en acties toegevoegd aan de automatisering mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om als actie een veld te legen. 
 • De automatisering tabel in het zaaktype beheer is overzichtelijker gemaakt, hierdoor wordt het makkelijker af te lezen wat de automatisering inhoudt. 

 

Bugs

 • Bij het aanmaken van een deelzaak of gerelateerde zaak wordt ook het zaakadres van de hoofdzaak gekopieerd en toegevoegd bij de nieuwe zaak.
 • Het aanmaken van een deelzaak worden nu unieke nummeringen gebruikt. Deze kan je zelf instellen bij het beheer van een zaaktype.
  • Voorheen werd de deelzaaknummer opgevolgt, ondank de deelzaak bijvoorbeeld wel een unieke prefix had.
  • Bijvoorbeeld zaaktype A had prefix A en Zaaktype B had prefix B, Dan werd de deelzaaknummering 0001-A001 en  0001-B002. Vanaf deze release wordt het 001-A001 en  0001-B001 en zijn beide uniek

CRM

Features

 • Het is nu mogelijk om een integratie met de Kamer van Koophandel in te stellen en te gebruiken om entiteiten in CRM aan te maken op basis van een KvK-nummer of bedrijfsnaam. Je kan bij het beheer van CRM de platform wijde KvK integratie instellen, maar dit kan ook bij de eniteittype. Vervolgens moet de checkbox linksbovenin aan staan om het voor het gekozen entiteittype te gebruiken, hierna kan je de gewenste velden mappen. Let op: het KvK-nummer moet gemapped worden!Wanneer je nu een nieuw entiteit aan maakt krijg je de keuze tussen 'Handmatig' en 'KvK'. Wanneer je voor 'KvK' kiest krijg je de optie om te zoeken op KvK-nummer of bedrijfsnaam:

 

Forms

Features

 • De KvK koppeling is geüpdatet van V1 naar V2. Ook zijn er nu meerdere invoer en uitvoer opties beschikbaar, zoals postbus)
   
  • KVK-intergratie vind je als element in de Editor, druk op het tandwiel om de instellingen te bewerken en kies daarna de mapping van de API-naar veld uit het formulier

 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren