Releasenote 26 september

Gemaakt door Daniël Rutten, Gewijzigd op Wo, 25 Sep om 2:08 PM op Inger Koffijberg

Release heeft betrekking op de volgende product(en): Zaken, Formulieren, Portal en CRM.

Let op: deze release notes kunnen nog worden bijgewerkt. Genoemde updates kunnen nog uit de release worden gehaald.

Inhoudsopgave

Zaken

1. Datalijst veld is uitgebreid met optie om uitgebreid te kunnen zoeken

Om dit te gebruiken voeg je een overzicht toe in een datalijst. In het zaaktype selecteer je bij het datalijst veld het overzicht wat je wilt gebruiken. In een zaak zie je vervolgens een extra icoon waarmee je de uitgebreid zoeken pagina opent.

2. Nieuwe bulk actie bij projecten: 'Bericht plaatsen'

3. Document delen met een betrokkene (bijvoorbeeld om een document te tonen in het portaal)

Vanuit een zaak heb je de optie om een document te delen of in te trekken met een betrokkene. Je kiest bijvoorbeeld de rol Aanvrager, optioneel een verloopdatum en bericht. Door in te loggen op het portaal kan een betrokkene het document inzien bij de betreffende zaak.

Formulieren

1. Datalijst is uitgebreid met de mogelijkheid om invoer-en uitvoergegevens te kunnen mappen.

Als je de eigenschappen van een datalijst veld bekijkt dan kan je een filter toepassen en de uitvoergegevens uit een datalijst mappen op een veld in je formulier.

2. Nieuw veld 'Bestanden' toegevoegd waarmee je meerdere bestanden tegelijk kunt uploaden.

Er is een nieuw veld ‘Bestanden’ toegevoegd. Bij het ontwerpen van je formulier heb je nu de optie om te kiezen voor het veld Bestand of Bestanden. Bij het veld Bestand kan je één bestand tegelijk uploaden. Bij het veld Bestanden kan je meerdere bestanden tegelijk uploaden.

CRM

1. Filter is uitgebreid met e-mail en telefoonnummer.