Gebruikersaccount instellingen aanpassen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Do, 8 Jun, 2023 om 9:19 AM op Mark Duijkers

Klik rechtsboven op je account en kies dan voor Beheer.

Ga in het linkerdeel van het scherm naar Gebruikersinstellingen en klik op Gebruikers

Zoek de gebruiker op die wilt aanpassen

Klik op de gebruiker.

In het linkerdeel van het scherm kun je de naam van de gebruiker aanpassen door op het potloodje te klikken

Rollen

Wanneer er meerdere rollen binnen het systeem zijn aangemaakt kunnen ze per gebruiker aan of uitgezet worden.

Wanneer je een gebruiker aan een rol wilt toevoegen vink je deze aan.

Beschikbaarheid

Zaken kunnen ook aan de hand van de beschikbaarheid aan een gebruiker gekoppeld worden. Per gebruiker is de beschikbaarheid op te geven. De opgegeven beschikbaarheid van een medewerker in te gebruiken in het onderdeel planning.

Gebruikersgroepen

Je kunt de gebruiker direct aan een betaande groep toevoegen. De groep kan voor een restrictie op een zaaktype zorgen,. De de gebruiker bijvoorbeeld enkel de zaak mag zien bij een bepaalde status.