Ik kan mijn instellingen van een veld niet meer openen omdat de veldnaam te lang is

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Tue, 27 Jun 2023 om 10:22 AM op Mark Duijkers

Dubbelklik op de regel en dan kom je bij de instellingen van het veld uit. Het is ook mogelijk op de browser uit te zoomen met Ctrl en -. Je dan deze daarna terugzetten met Ctrl en 0 naar 100% weergave.