Integratie met zaaksysteem Atabase Suite

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Di, 27 Jun, 2023 om 2:40 PM op Mark Duijkers

Het is mogelijk de informatie uit een formulier direct op te slaan in een zaakproces. Daarvoor moet een integratie zijn ingericht vanuit de formulieren applicatie met het zaaksysteem.

Login op het zaaksysteem met een beheerdersaccount.

Klik rechtsboven op je account en kies dan voor Instellingen.

Klik op het tabblad API Keys.

klik op het + icoon om een API Key toe toevoegen.

Geef een naam op en klik op Toepassen

Er is nu een nieuwe API Key aangemaakt

Kopieer de waarde van aangemaakt API Key

Ga nu naar de formulieren applicatie met een beheerdersaccount.

Klik rechtsboven op je account en kies dan voor Beheer.

Je bent nu op het beheer scherm

Onderaan de beheerpagina vind je de intergratie met het zaaksysteem

API URL: Vul hier de url in van het zaakysteem, bijvoorbeeld https://support.api.forms.atabase.nl

API KEY: Vul hier de API key in van de formulieren applicatie die je eerder hebt aangemaakt

Let op vergeet het woord api niet tussen te voegen als je de link kopieerd van de applicatie.