Release 23 november 2023

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Ma, 25 Mrt om 11:44 AM op Mark Duijkers

Update voor Digitale formulieren, CRM, Zaaksysteem en Manager/Portaal

DIGITALE FORMULIEREN

Nieuw of verbeterd

• Nieuw font beschikbaar - DIN Next LT Pro Regular.

Een font kun je per formulier instellen via de theme instellingen. Open daarvoor het formulier en open de instellingen. Ga naar het Theme tabblad en kies je Font family.

• Je kan nu instellen dat een ingevuld formulier als PDF per e-mail kan worden verzonden.
    • Open daarvoor het formulier en open de instellingen. Ga naar Koppelingen

Opgeloste bug

• Als je de KvK API in je formulier had toegevoegd dan werd er altijd een item opgehaald en getoond. Dit hebben we opgelost. Je moet nu eerst een KVK nummer invullen op basis waarvan de overige gegevens worden opgehaald.
  • In sommige situaties werd niet het volledige dropdown menu getoond in je formulier.

ZAAKSYSTEEM

Nieuw of verbeterd

• De integratie met Signhost (digitaal ondertekenen) is nu in te stellen in Manager en te gebruiken in je documenten in het zaaksysteem.
  • De integratie met Validsign (digitaal ondertekenen) is nu in te stellen in Manager en te gebruiken in je documenten in het zaaksysteem.
  • Als je een e-mail wilt verzenden op basis van een sjabloon dan heb je nu de mogelijkheid om de inhoud te bewerken.

Opgeloste bug

• Relatie kunnen leggen tussen zaken. In het tabblad ‘Gerelateerde zaken’ hebben we toegevoegd dat je nu met een + een relatie kan leggen met een andere zaak.
  • Het is nu mogelijk om een project aan te maken. In een project kan je meerdere zaken of entiteiten koppelen. Binnen een project kan je bulkacties uitvoeren.  De eerste bulkactie die we hebben toegevoegd is e-mail.

CRM

Opgeloste bug

• Als je een relatie legt tussen twee entiteiten wordt het type relatie nu getoond bij beide entiteiten

Manager/Portaal

Nieuw of verbeterd

• De integratie met Signhost (digitaal ondertekenen).
  • De integratie met Validsign (digitaal ondertekenen)