Release 7 november 2023

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Mon, 25 Mar 2024 om 11:43 AM op Mark Duijkers

Release notes 7 november 2023

Update voor Digitale formulieren en Zaaksysteem

Digitale Formulieren

Nieuw toegevoegd

• Optie voor testomgevingen toegevoegd. Er zijn nu meerdere omgevingen beschikbaar dan ontwikkel en productie, je kan een test en acceptatie omgevingen gebruiken om je formulier als het waren door een OTAP straat te testen.  De ontwikkel en productieomgevingen blijven verplicht en de andere zijn optioneel. Voorheen werd er automatisch een nieuwe versie gemaakt van je formulier bij het publiceren naar productie. Dit is nu een handmatige gecontroleerde actie geworden van Versies in het dashboard van je formulier.

Opgeloste bug en/of verbeterd

• Wanneer je element bijvoorbeeld tekst veld wilt verplaatsen ging dit wel een mis. Het drag en drop systeem is verbeterd
  • Een formulier export is altijd de laatste aangemaakt versie
  • BIj de instellingen van een element kun je twee keer de naam opgeven, dit is teruggebracht naar een keer.
  • De titel van de browser verbeterd op basis van de pagina waar je je bevind.
  • De volgende of verzend knop bij herhalende velden blokkeerde.
  • Vooraf ingevulde waardes voor elementen verbeterd
  • Intergraties zoals KVK of BAG hoeven niet meer op dezelfde pagina te staan als het element wat ze vullen.

Zaaksysteem

Opgeloste bug en/of verbeterd

• Filteren in de overzichtspagina opeenvolgend gemaakt. Filter op je het zaaktype, dan kun je daarna op de statussen van dat zaaktype filteren.
  • Wanneer een formulier werd gestard vanuit de document tab bij een zaak werd de api key user van de Ditigale formulieren applicatie gebruikt i.p.v. de naam van de gebruiker die het formulier start.
  • Bijlage toevoegen vanuit de zaak gaf het document type weer i.p.v. de omschrijving van het document
  • De titel van de browser verbeterd op basis van de pagina waar je je bevind.
  • Zaak automatiseren scherm is verbeterd, doorzetten op basis van een zaak is nu stabieler.

• Een te lange naam van een status van een automatering werd afgekapt, dit gebeurt nu niet meer.

• Automatisering tekst correctie.

• Verberingen doorgevoerd in de kaartweergave van de planning. Je kan nu wisselen tussen kaart of tabelweergave zoals bij het zakenoverzicht i.p.v. inplannen per lijst of inplannen per kaart linkjes.