Sharepoint koppeling

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Ma, 2 Okt, 2023 om 4:53 PM op Mark Duijkers

Vanuit de applicatie manager regel je de integratie met sharepoint(Sharepoint koppeling). Vanuit het zaaksysteem kun je er gebruik van maken. Je regelt de sharepoint koppeling per zaaktype in.

Klik rechtsboven op je account en kies dan voor Beheer.

Klik in het linkermenu onder het kope Zaken op Zaakptypes

Zoek je zaaktype op en open deze

Klik op het tabblad automatiseringen. Klik in het eigenschappen scherm van het zaaktype op de wijzigknop (potloodje_

Vink aan Microsoft sharepoint en vul een sharepoint document locatie in

Klik boven aan het eigenschappen schherm op opslaan

Nu is het zaaktype gekoppeld met sharepoint.

Let op: Eerder aangemaakt documenten worden niet doorgezet naar sharepoint dit werkt enkel bij nieuwe documenten

Je kunt de doelmap van sharepoint per documenten groep wijzigen. Ga in het zaaktype naar het tabblad doducmenten en klik op aanpassen bij een documentgroep

Je kunt nu een submap van de document locatie van de het zaaktype opgeven.

Vul deze in en klik op Toepassen

Voorbeeld zaak, je ziet nu het sharepoint logo bij de documenten terug.