Sharepoint koppeling

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Ma, 2 Okt, 2023 om 4:51 PM op Mark Duijkers

Je kunt de sharepoint koppeling gebruken vanuit het zaaksysteem om documenten aan een zaak te synchroniseren met sharepoint.

Ga naar het tabblad Integraties en klik op Toevoegen

Voeg de Microsoft Sharepoint integratie toe en klik op Volgende

Bestig de informatie en klik op Volgende en daarna op Aanmaken

Vul de sharepoint gegevens in en klik op opslaan

Deze informatie kun je bij sharepoint online vinden.

Test de instellingen door op het test knopje te klikken

Je krijg een melding dat de verbinding is geslaag of niet. Werkt deze niet controleer dan je instellingen

Je moet nu nog de aansluiting activeren want deze staat standaard op inactief. Klik op activeer

Bevestig activiatie door op Activeren te klikken

De koppeling is nu actief