Gebruikers beheren

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Ma, 13 Nov, 2023 om 2:21 PM op Mark Duijkers

Wanneer de gebruiker bekend is gemaakt in de manager applicatie kan hij daarna inloggen op CRM.

Let op standaard krijgt een gebruiker de Rol standaard, indien hier geen aanpassingen op zijn gedaan kan een gebruiker nog niks in het systeem. Wil je dat alle gebruikers standaard bijvoorbeeld lees rechten hebben dan pas de rol Standaard aan.

Gebruikers inzien

Klik rechtsboven op je account en kies dan voor Beheer.

Ga in het linkermenu naar Gebruikers

Wanneer een gebruiker naar de CRM applicatie gaat wordt hij zichtbaar in de gebruikers lijst, een gebruiker krijgt de Rol Standaard als hij voor het eerst op het systeem inlogt. Afhankelijk van de rechten bij deze rol kan hij de applicatie gebruiken.

Rol toevoegen/aanpassen

Klik op de gebruiker om zijn account voor CRM in te zien, vink zijn rol aan of uit