Release 19 December 2023

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Ma, 25 Mrt om 11:48 AM op Mark Duijkers

Update voor Digitale formulieren, CRM, Zaaksysteem en Manager/Portaal

DITGALE FORMULIEREN

• Je kan een formulier nu ook via script embedden aan een website.
    • Uitgebreide documentatie en voorbeelden volgen later via de kennisbank
  • In een thema van een formulier kan je met de ‘Accenten’ voortaan ook de inputfield border en het stepmenu aanpassen.
    • Te vinden onder Formulier > Instellingen > Thema

Bugfixes

• In de e-mail die vanuit het formulier wordt verstuurd stond op het logo een link en een alt tekst. De link is verwijderd en de alt tekst aangepast.
  • Als je in pagina 2 of verder bent en je wijzigt een veld dan blijft het voorbeeld aan de rechterkant van je scherm op de plek staan waar je de wijziging doet. In de oude situatie versprong het scherm naar pagina 1.

MANAGER

• Nieuwe authenticatie intergratie toegevoegd (Open ID Connect), te gebruiken voor een Azure Active Directory integratie.
    • Uitgebreide documentatie en voorbeelden volgen later via de kennisbank

Bugfixes

• In de datalijsten hebben we de velden ‘Bestand’ en ‘Checkbox’ verwijderd.

ZAAKSYSTEEM

• Als je een taak wilt toewijzen zie je in de lijst alleen gebruikers die rechten hebben op de zaak.
    • Controleer of de gebruikers die de taak moeten utivoeren rechten hebben via de gebruikersgroep.