Release 21 maart 2024

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Ma, 25 Mrt om 11:54 AM op Mark Duijkers

Update voor Zaaksysteem, Forms, Manager, Finance

Zaaksysteem

Features

• Het overzicht van taken in een zaak gaat veranderen. De kolommen Omschrijving en Aangemaakt worden verplaatst onder 2 icoontjes. De knop om een bestand te uploaden word verplaatst naar de kolom 'Bestanden'.
  • Er is een nieuwe widget toegevoegd: “Mijn taken”. Hierin verschijnen  alle taken waar de gebruiker aan is gekoppeld op het dashboard.

Bug fixes

• Middels de enter knop is het nu mogelijk om naar de volgende regel te gaan in tekst velden.
  • Widget legenda toont nu enkel zaktypes waar je recht op heb om in te zien.
  • Permissies op velden worden nu juist geëxporteerd en geïmporteerd.

Forms

Features

• Het  aanmaken van een nieuwe gebruiker kan je nu volledig voor alle   producten vanuit de ‘Manager’ beheren. Als je een nieuwe gebruiker   toevoegt en aanvinkt dat de persoon bijv. de rol Beheerder krijgt, dan   is dat direct ook geregeld voor alle andere producten.

Bug fixes

• Na een release van een formulier was het niet mogelijk om de verzenden knop te gebruiken na het indrukken van de cancel knop.
  • Optimalisering in de tekst input velden bij de formulier instellingen.
  • Border kleuren kunnen nu ingesteld worden in het thema scherm van een formulier.
  • Er is een mogelijkheid om een helptekst toe te voegen bij een herhalend veld in formulieren.

CRM

Features

• Het is vanaf nu mogelijk om een datalijst te gebruiken als veld input in CRM. Bijvoorbeeld bij de velden van een entiteittype.

Manager

Bug fixes

• Select input reageert nu beter als het veld wordt geleegd door de gebruiker.

Finance en Cases

Features

• Het is mogelijk om een factuur toe te voegen aan een bestaande zaak. Dit  gebeurt in Finance, de factuur komt bij de documenten in een zaak te  staan.