Release 28 maart 2024

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Do, 28 Mrt om 3:35 PM op Inger Koffijberg

TABLE OF CONTENTS

Zaaksysteem

Features

1. Aanpassing communicatie scherm

In het detailscherm van een zaak is het scherm communicatie opgeplits in 2 aparte schermen communicatie en tijdlijn. Dit geeft een duidelijkere scheiding tussen welke communicatie heeft plaatsgevonden en welke veranderingen er binnen de zaak

zijn hebben plaatsgevonden.

Communicatie scherm

Tijdlijn scherm

2. Document preview in nieuw venster

Bij het bekijken van een document is een extra knop toegevoegd om het document ook in een apart venster te kunnen openen. Zo kun je ook nog de zaak informatie zien en het document naast elkaar.

3, Loop functionaliteit in sjablonen

Het is vanaf heden mogelijk om de lus functie te gebruiken in een sjabloon. Hiermee is het mogelijk om data uit te lezen op basis van groepen. Op dit moment is dit enkel beschikbaar voor groepen van Documenten, Taken en Betrokkenen. Dit zal later nog uitgebreid worden.

Sjabloonscherm

4. Koppeling Cases en INavigator

Er is een koppeling tussen iNavigator en Cases, hierdoor is het mogelijk om bij zaaktype beheer een zaak toe te voegen via de bibliotheek. Deze is gevuld met zaken vanuit de koppeling. Hier komen gegevens mee die in de koppeling staan.

Bugs

1. Aanpassen naam van een Zaakoverzicht

Bug opgelost waarbij de aangepaste naam van een Zaakoverzicht niet doorgevoerd werd.

Manager

Features

1.Datalijsten autoincrement

Wanneer een nieuw item aan een datalijst wordt toegevoegd krijgt deze een nieuw uniek nummer

CRM

Features

1. Koppeling met Finance

Er is nu een koppeling tussen CRM en Atabase Finance. In CRM is het nu mogelijk om een sjabloon toe te voegen en te koppelen aan een entiteit. Dit sjabloon heeft betrekking op de financiële informatie die een entiteit nodig heeft. Op een detail pagina van de entiteit is het mogelijk om deze gegevens in te vullen, ook zie je hier de projecten, facturen en abonnement gegevens van de entiteit. Alle entiteiten krijgen nu een client nummer, dit wordt later aangevuld met de migratie

Forms

Change

1. Formulier informatie scherm

Het kopje 'Release'  is naar boven verplaatst.