Zaaktype verwijderen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Thu, 08 Jun 2023 om 09:17 AM op Mark Duijkers

Klik rechtsboven op je account en kies dan voor Beheer.

Ga in het linkerdeel van het scherm naar Zaken.

Klik op Zaaktypes

Zoek het zaaktype op en open deze

Klik rechtsboven op de 3 bullets en klik daarna op verwijderen

Je krijgt een waarschuwing om te controleren of je zeker weet dat je het wilt verwijderen. Klik op Ja, Zaaktype verwijderen

Wanneer er nog zaken bij het zaaktype horen dien je deze eerst te verwijderen. het is niet mogelijk om een gebruikt zaaktype te verwijderen.