Document type aanmaken

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Ma, 13 Nov, 2023 om 2:10 PM op Mark Duijkers

Om een documenttype te kunnen maken dient er eerst een label Document functie, Document functie en Document Status aangemaakt te zijn

Klik rechtsboven op je account en kies dan voor Beheer.

Klik in het linkermenu op Labels en klik op de plus voor het aanmaken van een nieuw label

Voeg bijvoorbeeld toe per regel

Document functie: Informeren

Document structuur: Rapport

Document status: Concept

Daarna maak je een documenttype aan

Klik in het linkermenu op Documenttype en klik op de plus voor het aanmaken van een nieuw documenttype.

Voeg bijvoorbeeld toe