Stap 2 Retentie beleid instellen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Wed, 21 Jun 2023 om 01:43 PM op Mark Duijkers

Stel een standaard retentiebeleid in voor het zaaksysteem. Dit wordt het standaard termijn voor alle gegevens. Je kan het per zaaktype weer aanpassen.

Meer informatie over retentiebeleid vind je hier Algemeen Retentiebeleid

Klik rechtboven op je account en kies dan voor Beheer.

Ga in het linkerdeel van het scherm naar Retentiebeleid

Klik in het Retentiebeleid  scherm op Instellingen.

In de instellingen van het retentiebeleid kun je de standaard voor het retentiebeleid configureren.

Standaardbeleid

Algemene voor het systeem

Standaard zakenbeleid

Indien geen beleid bij een zaaktype is opgegeven wordt dit beleid standaard gekozen wanneer je een nieuwe zaak aanmaken

Standaard innamebeleid

Het standaard beleid voor de inname van post. Wanneer je bij de postname iname geen beleid kiest wordt automatisch het standaard beleid gekozen.