Geen gebruikers zichtbaar bij inplannen zaak

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Wed, 07 Jun 2023 om 05:20 PM op Mark Duijkers

Wanneer je geen gebruikers zie bij het inplannen van een zaak kan dit een aantal redenen hebben.

Verkeerde groep?

Mogelijk zitten er geen gebruikers in de groep die hebt gekozen. Controleer of er gebruiker in de groep zitten

In het artikel Gebruikersinstellingen vind je informatie over hoe je een gebruiker kan toevoegen aan een groep

Gebruiker is niet beschikbaar?

Mogelijk hebben de gebruiker in de groep geen beschikbaarheid opgegeven.

In het artikel Gebruikersaccount instellingen aanpassen vind je informatie over hoe je de beschikbaarhied kan aanpassen/controleren van een gebruiker