Vetrouwlijkheidsniveau van zaak aanpassen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Fri, 15 Sep 2023 om 10:20 AM op Mark Duijkers

Standaard is een zaak zichtbaar voor iedereen die binnen de gebruikersgroep valt of betrokken is bij een zaak. Het is mogelijk om bij een individuele zaak het vertrouwingsniveaeu aan te passen en deze enkel zichtbaar te maken voor de die zijn toegevoetgd aan de lijst van vertrouwelingen.

Ga naar het zaakoverzicht en open de zaak waarbij het niveau aanpgeast moet worden.

In het linkerdeel van het scherm kun je het vertouwelijkheidsniveau van een zaak wijzigen, door op de 3 balletjes te klikken ontvouwt zich een extra venster. Klik dan op Vertouwelijksniveau

Vink aan dat de zaak vertrouwlijk is, daarna krijg je de optie om gebruikers aan de zaak toe te voegen.

Standaard ben je zelf de eigenaar van het vertrouwelijksniveau, dit betekend dat alleen jij mensen aan de zaak kan toevoegen. Je kan een  eigenaar toevoegen door met je muis over de andere gebruiker heen te gaan, er wordt een optie zichtbaar, vink aan dat deze gebruiker ook eigenaar moet zijn. Een andere eigenaar kan nu ook gebrukers toevoegen.

Klik op opslaan

Je krijg een bevestiging dat het is aangepast.

De zaak heeft nu het vetrouwingsniveau Vetrouwlijk

Vetrouwlijk niveau ongedaan maken kan via dezelfde manier

In het linkerdeel van het scherm kun je het vertouwelijkheidsniveau van een zaak wijzigen, door op de 3 balletjes te klikken ontvouwt zich een extra venster. Klik dan op Vertouwelijksniveau

Vink Vertrouwlijk uit en klik op Opslaan.

Je krijg een bevestiging dat het is aangepast.

De zaak heeft nu niet meer het vetrouwingsniveau Vetrouwlijk