Vertrouwlijkheidsniveau formulier aanpassen

Gemaakt door Mark Duijkers, Gewijzigd op Ma, 2 Okt, 2023 om 2:38 PM op Mark Duijkers

Het is mogelijk om een formulier af te schermen voor niet geselecteerde gebruikers. Gebruikers die niet selecteerd zijn zien het formulier niet en kunnen deze dus ook niet bewerken of analytics van inzien.

Ga in het menu naar het tabblad Formulieren en open het betreffende formulier door erop te klikken

Klik op de eigenschappen knop van het formulier en klik op Prive

Vink aan Prive, Voeg iemand toe door te zoeken en daarna aan te klikken.

Een gebruiker kan verschillende rechten krijgen, deze vink je aan achter de gebruker.

• Eigenaar
    • Mag formulier inzien
    • Mag formulier bewerken
    • Kan personen toevoegen aan de lijst geselecteerde gebruikers
  • Editor
    • Mag formulier inzien
    • Mag formulier bewerken
  • Lezer
    • Mag formulier inzien

Klik op Opslaan